• Top-1 Anjog Brand

    Top-1 Anjog Brand

    Duanana Felshare & GreenAir mangrupakeun sahiji merk ngarah di wewengkon bisnis aroma marketing di Zhejiang Cina.
  • Service OEM & ODM

    Service OEM & ODM

    kalawan fasilitas nguji dilengkepan ogé jeung gaya teknis kuat, sangkan urang bisa nyadiakeun duanana produk OEM na ODM ka mitra urang.
  • Calakan awan Wi-Fi sambungan

    Calakan awan Wi-Fi sambungan

    Kami produsén 1st anu dijieun hiji sistem kadali jauh Wi-Fi Awan calakan saprak 2015. Kalawan téhnologi inti jeung artfully dikaitkeun jeung aplikasi mobile.

Témbok dipasang Tipe aroma Diffuser

Ieu barang jual luhur kami kami geus diékspor ka loba nagara, Kalawan rupa-rupa aplikasi, éta cocog pikeun duanana pamakéan komérsial sarta rumah tangga kayaning kamar hotél, kantor, toko pangecér, klub hiburan, kamar ulikan jsb

    • sambungan Awan calakan
    • program otomatis Smart
    • Desain bentukna Cuboid
    • kapasitas minyak 200ml
    • Wifi aplikasi mobile kadali jauh
    • separation Gas-Liquid
    • OEM & ODM

HVAC aroma Diffuser

Na kakuatan sakabéh badag ngamungkinkeun ngagunakeun dina spasi badag kayaning puseur balanja, stasiun beus, bank jeung lobi hotél. Ku ngahubungkeun Élmu sarta ventilasi jeung Air Conditioning Sistim ku pipa plastik.

    • sambungan Awan calakan
    • Wifi aplikasi mobile kadali jauh
    • Tombol touch sénsor
    • instalasi HVAC
    • Sinyalna 1500 méter kubik
    • separation Gas-Liquid
    • OEM & ODM

Siling dipasang Tipe aroma Diffuser

Ku ngamangpaatkeun teknologi separation unik Gas-Liquid urang, tiasa menyemprot scents paling finest on luhureun hateupna. Sinyalna ngabandingkeun kana produk séjén leuwih badag batan 600 méter kubik.

    • instalasi gampang
    • program otomatis Smart
    • Metoda kontrol pilihan
    • kapasitas minyak 200ml
    • separation Gas-Liquid
    • Lila-abadi Haruman

Tabletop Aluminium Galunggung aroma Diffuser

tambahan-sepi téhnologi diffusing na ngajadikeun anjeun sare malah hadé alus, oge percetakan aluminium husus disebut "anodizing" nyandak klien kami kudu leuwih pilihan pikeun kelir sarua anjeun disangka keur iPhone mobile.

    • sambungan Awan calakan
    • program otomatis Smart
    • kualitas luhur alloy aluminium
    • pangalaman ultra-jempé
    • separation Gas-Liquid
    • Finest halimun diffusing tech.
    • Lila hirupna pompa hawa
C
B
A
F
E
D
sfa