• Top-1 Anjog Brand

    Top-1 Anjog Brand

    Loro-lorone Felshare & GreenAir sing account anjog ing wilayah bisnis gondho marketing ing Zhejiang China.
  • SERVICE OEM & ODM

    SERVICE OEM & ODM

    karo fasilitas testing uga dilengkapi lan pasukan technical kuwat, supaya kita bisa nyalurake loro produk OEM lan Potongan kanggo kita partners.
  • Cerdas Cloud WI-FI sambungan

    Cerdas Cloud WI-FI sambungan

    We are ing Produsèn 1st sing digawe sistem kontrol remot Wi-Fi Cloud cerdas wiwit 2015. Kanthi teknologi inti lan artfully disambung karo app seluler.

Wall dipasang Koleksi gondho diffuser

Iki item sade ndhuwur kita wis diekspor kanggo akèh negara, Kanthi sawetara saka sudhut aplikasi, iku cocok kanggo loro komersial lan kluwarga kayata kamar hotel, kantor, toko toko, klub hiburan, panggonan sinau lan sapiturute

    • sambungan Cloud Intelligent
    • program otomatis Smart
    • desain wangun Cuboid
    • kapasitas lenga 200ml
    • Wifi app mobile remot kontrol
    • misahake Gas-Liquid
    • OEM & ODM

HVAC gondho diffuser

Sawijining daya sakabèhé amba ngijini nggunakake ing spasi gedhe kayata pusat blanja, stasiun bus, bank lan lobi hotel. Kanthi nyambungake ing Heating Ventilation lan Air Conditioning sistem karo pipo plastik.

    • sambungan Cloud Intelligent
    • Wifi app mobile remot kontrol
    • tombol tutul Sensor
    • instalasi HVAC
    • Jangkoan 1500 meter kubik
    • misahake Gas-Liquid
    • OEM & ODM

Ceiling dipasang Koleksi gondho diffuser

Miturut nggenepi teknologi misahake unik Gas-Liquid kita, bisa semprotan scents paling finest ing ndhuwur gendheng. Jangkoan mbandhingaké produk liyane luwih gedhe saka 600 meter kubik.

    • gampang instalasi
    • program otomatis Smart
    • cara kontrol pilihan
    • kapasitas lenga 200ml
    • misahake Gas-Liquid
    • Long-tahan wewangian

Tabletop Aluminium campuran gondho diffuser

ekstra-sepi teknologi Diffusing sawijining ndadekake kowe turu malah luwih apik, uga printing aluminium khusus disebut "anodizing" mbisakake klien kita duwe akeh liyane pilihan kanggo werna padha sing samesthine kanggo iPhone mobile.

    • sambungan Cloud Intelligent
    • program otomatis Smart
    • Kualitas aluminium
    • pengalaman Ultra-bisu
    • misahake Gas-Liquid
    • Finest kedhul Diffusing tech.
    • Long umur pump online
C
B
A
F
e
D
sfa